Overnattings- og selskapslokaler i fantastiske omgivelser
Files/Design/Design-Bilder/toppbilde-solaasen.jpg

Overnatting for pendlere

Trenger du overnatting i forbindelse med jobb, eller er du pendler? Arbeider du i Folloregionen har du et enkelt og godt overnattingstilbud hos oss. Vi kan tilby priser som du kan leve med. Om du er arbeidsgiver eller arbeidstaker så kan vi gi deg et godt og konkurransedyktig tilbud. Våre lokaler er sentralt plassert mellom Moss og Vestby. Det er ikke langt fra E6. 
Rommene kan du leie for en kortere eller lengre periode, alt etter hva som passer for deg. Vi har både enkeltrom og dobbeltrom

Vi tilbyr også mulighet for å lage egen mat i vår kjøkkenkrok. Her finnes også kjøleskap og kjøkkenutstyr.

Son

Sjarmerende Son

Fra Solåsen Pilegrimsgård kan du rusle ned til Son sentrum. Son er en perle plassert ved Oslofjorden. Her finner du et stort maritimt miljø, restauranter, kunstgallerier, Kystkultursenteret og unike butikker. I sommerhalvåret går det passasjerferje mellom Son og Akerbrygge i Oslo sentrum.

Trøtte føtter etter en dag på Tusenfryd?

Trenger du overnatting i forbindelse med et besøke på Tusenfryd?
Hos oss kan dere hvile trette føtter etter en lang dag. Vi kan tilby rimelig overnatting for hele familien. Her kan store og små lade batteriene i gode senger og barna kan leke rett utenfor på tunet. Det er fine muligheter for å lage egen mat. Griller og utemøbler er tilgjengelige for alle våre gjester. Kombiner gjerne feriedager på Tusenfryd og i Son med overnatting på Solåsen i naturskjønne omgivelser. Tusenfryd ligger kun 25 min unna med bil. Fra Solåsen er det gangavstand til mange gode badestrender og til sjarmerende Son sentrum.