Overnattings- og selskapslokaler i fantastiske omgivelser
Files/Design/Design-Bilder/toppbilde-solaasen.jpg

Minnesamvær på Solåsen

Velkommen til minnesamvær i unike omgivelser. Stuene i Pilegrimsgården er svært egnet som ramme for minnesamvær.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. 

Vi dekker, pynter med blomster og lys, serverer og rydder.

  

Bevertning - ta kontakt for tilbud og priser.

I våre stuer kan vi dekke til ca 50 gjester, men stedet er også velegnet for mindre grupper.


Pilegrimsgården ligger i Store Brevik, nær Son og 9,5 km fra Moss. Avstanden er kort enten dere kommer fra Vestby eller fra Moss. 
Vi har et tømmertun med spesiell atmosfære, praktfull utsikt og stillhet og ro. I disse omgivelsene ønsker vi å skape en vakker ramme rundt minnesamværet.

Velkommen til en uforpilktende avtale. 
Vi ser fram til å legge tilrette for en minnerik markering.

Selskap og arrangement for 2017

Vi er godt i gang med booking for hele 2017, så ta gjerne kontakt om du planlegger et selskap eller et arrangement.

Overnatting for pendlere

Trenger du overnatting i forbindelse med jobb, eller er du pendler? Arbeider du i Folloregionen har du et enkelt og godt overnattingstilbud hos oss. Vi kan tilby priser som du kan leve med. Om du er arbeidsgiver eller arbeidstaker så kan vi gi deg et godt og konkurransedyktig tilbud. Våre lokaler er sentralt plassert mellom Moss og Vestby. Det er ikke langt fra E6. 
Rommene kan du leie for en kortere eller lengre periode, alt etter hva som passer for deg. Vi har både enkeltrom og dobbeltrom

Vi tilbyr også mulighet for å lage egen mat i vår kjøkkenkrok. Her finnes også kjøleskap og kjøkkenutstyr.

Overnatting nær Rygge flyplass

Skal du ut å reise fra Rygge flyplass, kan vi tilby overnatting kun 15 min unna. Mange trenger rimelig overnatting nær flyplassen i forbindelse med tidlige flyavganger og flyninger på morgenkvisten. Vår beliggenhet, nær E6 samt korte avstand Rygge er ideell.

Vår beliggenhet er også god når du skal besøke Tusenfryd, eller andre severdigheter i Follo.

Son

Sjarmerende Son

Fra Solåsen Pilegrimsgård kan du rusle ned til Son sentrum. Son er en perle plassert ved Oslofjorden. Her finner du et stort maritimt miljø, restauranter, kunstgallerier, Kystkultursenteret og unike butikker. I sommerhalvåret går det passasjerferje mellom Son og Akerbrygge i Oslo sentrum.

Trøtte føtter etter en dag på Tusenfryd?

Trenger du overnatting i forbindelse med et besøke på Tusenfryd?
Hos oss kan dere hvile trette føtter etter en lang dag. Vi kan tilby rimelig overnatting for hele familien. Her kan store og små lade batteriene i gode senger og barna kan leke rett utenfor på tunet. Det er fine muligheter for å lage egen mat. Griller og utemøbler er tilgjengelige for alle våre gjester. Kombiner gjerne feriedager på Tusenfryd og i Son med overnatting på Solåsen i naturskjønne omgivelser. Tusenfryd ligger kun 25 min unna med bil. Fra Solåsen er det gangavstand til mange gode badestrender og til sjarmerende Son sentrum.


Kurslokale

Lokalene på Solåsen er godt egnet som kurslokale for større og mindre grupper. I stua er det plass til 50 personer. På stedet finnes WiFi, projektor, lerret og FlipOver. Vi tilbyr dagpakker til større grupper ved kurs og konferanser, eller man kan ordne mat selv. Vi formidler også kontakt med gode lokale cateringfirma.Man kan leie lokalene våre for en dag eller flere dager kombinert med overnatting ved behov. Ta gjerne kontakt for et godt tilbud.

Dagpakke - kurs

På Solåsen Pilegrimsgård kan vi tilby dagpakker ved leie av lokaler til kurs og konferanserDagpakke hos oss inneholder:

Kaffe & te hele dagen
Varm lunsj med drikke
Kaffe & kake eller frukt-pause på ettermiddagen. 


Be om tilbud!


Helpensjon

Større grupper kan bestille helpensjon på Solåsen Pilegrimsgård. Ta kontakt, og be om tilbud!